TORSDAG 2014.01.31 / 16:27


LET THE GOOD TIMES ROLL

Foto: Soffe ASPIRING MODEL: JAG!!!  skoja bara lol eller alltså det är jag men är ej modell om nu någon trodde det hehe haha hoho
 
Redigerade om bilder som egentligen var till något helt annat (uppgift i grafisk kommunikation) men blev ju rätt fränt ändå.   My friend Sofia knäppte bilderna, som jag för övrigt lyckats övertala(tjata) att skaffa en blögg... Heheheh. Fint va???
 
Nåja...
Ha en riktigt trevlans helg nuuuuuu!
 

MÅNDAG 2014.01.28 / 22:17


GRÖNT ÄR JU TYDLIGEN SKÖNT

När jag sa "kom hit lillebror så får jag ta en fin bild på dig!" så var inte detta vad jag såg framför mig...
 
Foton från heavenly greeny Costa Rica. URSÄKTA MIG, men är det inte vackert??? Försöker att inte låta som universums största tönt nu.. men har fått sån lust att vandra efter denna resa??? JAG??? Världens lataste människa som helst inte lämnar min mjuka varma säng??? Fråga mig inte vad som har hänt med mig, för jag har ingen aning... men har insett att det är HELT OKEJ att exempelvis vandra i skogen när ögonen vilar på ~*THE BEAUTIFUL NATURE*~.

Tillägnar kanske lite för mycket tid på att längta tillbaka. Kanske inte specifikt till Costa Rica utan till vilket äventyr som helst. Glömma bort att det finns en vardag. 

SÖNDAG 2014.01.27 / 16:25


EAT A LOT...SLEEP A LOT

 
Är på sånt fotohumör, men tyvärr sviker kreativiteten... men inte behöver en hänga läpp för det! Fotograferade dessa foton snabbt, ville mest ha något att redigera. Helt ok ändå? Right? Hoppas alla haft en fabulös dag och önskar er trevlig fortsättning. KRAM 
 

SÖNDAG 2014.01.20 / 23:23


MOBILE PHOTOS

lite vackra blommor, coola träd, soluppgång jag vill tillbaka till och en selfie på MIG!!!!! har helt plötsligt, som över en natt börjat  bli bra på att ta selfies, alternativt bli bra selfies... ett mirakel minst sagt.

Vet inte varför jag skrev rubriken på engelska??? Tror jag är cool

SÖNDAG 2014.01.13 / 00:00


Favoritbilder 2013 I

 
 
 
 
 

LÖRDAG 2014.01.12 / 13:34


det är söndag och jag tar kort på doftljus

 
Fördriver tiden och önskar den kunde gå en aning fortare, inte bara för att jag ska på Ben&Jerry dejt med finaste vännerna i eftermiddag utan också för att är trött på allt just nu. BLÄ. För övrigt har jag inte gjort så mycket sen jag kom hem från Costa Rica, har fortfarande problem med jetlag (nackdel med att resa </3) somnar alldeles för sent och vaknar alldeles för tidigt, hujeda mig. Beundrar även mina fina vinterskor som har Pocahontas-vibe över sig. Pocahontas möter UGGs typ. 
 
HA EN FORTSATT TREVLIG SÖNDAG!!

FREDAG 2014.01.11 / 19:10


här är en fin rubrik

Husen man bodde i i Tortugero Nationalpark. helt ok coolt att vakna av vrålapor på morgonen.
 
Ger min själ till hängmatte-guden
 
Helt öde, orörd strand. 
 
Hittade en söt kompis awwww
 
 
 
 
Har ingenting vettigt att skriva. Ha det najzzzzz.

ONSDAG 2014.01.09 / 19:45


Let The Sunshine In

 
Försöker redigera bilder från Costa Rica, men... jag minns inte hur man gör???? Vad behövs på dessa bilder? Någon som kan hjälpa??
 
Well well, här är ett par bilder från första dagen när vi efter en lång båttur i kanaler i en nationalpark som heter Tortugero. Vi bodde på enda hotellet inuti nationalparken som är en regnskog. Det fanns ingen täckning på mobilen och inget Wi-Fi. VAR FAKTISKT VÄLDIGT SKÖNT. 

FREDAG 2014.01.04 / 02:21


magi

Är kanske inte så sugen på att åka ifrån detta.

RSS 2.0