SÖNDAG 2013.09.30 / 22:56


Vi drar till fjällen, fest hela kvällen

 
 
 
 
 
 
 
Tog en sväng till Norge i somras, äckligt vacker natur minst sagt. Sådär häpnandsväckande och man känner sig så liten när man kollar ut på skogen och fjället som verkar fortsätta i alla oändlighet.
 
Skit i vita stränder med vatten lika blått som himlen och dra till fjällen istället FÖR DET ÄR FEST HELA KVÄLLEN! 

LÖRDAG 2013.09.29 / 19:46


Dr.Martens

 
 
 
 
 
Är jag tuff nu?
 
Egentligen är de en storlek för stora, men tänkte att jag behövde plats åt mysiga tjockisstrumpor, hurra hurra! Har fortfarande inte gått in dem åååååhhh...

LÖRDAG 2013.09.29 / 13:13


Från en bortglömd engångskamera

Var ju på Gran Canaria tidigare i år med min kompis. Vi letade överallt efter en vattenengångkamera OCH HITTADE EN TILL SLUT! Tyvärr upptäckte vi efter mer än halva rullen att vi hållt för fingret för kameran... så eh... dessa fyra(av typ 30...) blev utan ett finger i alla fall!

SÖNDAG 2013.09.16 / 07:00


FJÄRILSHUSETLättare att fota coola speglingar i vattnet än de förbannade fiskarna...


MODELL
 
 
Några bortglömda bilder från när jag var vandrade i den svenska regnskogen(Fjärilshuset). Hatar(JA DET ÄR ETT STARKT ORD MEN DET ÄR NÖDVÄNDIGT JUST NU) att fotografera fiskar. Säger som Gunilla Persson: USCH! FY! SKAM! ÄCKLIGT! Okej, inte äckligt, jag tycker om fiskar men annars så överlåter jag fiskplåtandet till någon annan.
 

LÖRDAG 2013.09.15 / 20:43


Hejsan hoppsan!

Detta är inte okej, det är mer än en månad sen jag bloggade! Jag vet inte riktigt, glömde bort bloggen... har lovat min kompis Amanda (klicka för att komma till hennes blogg) att blogga. Hon har nämligen åkt iväg till USA som ubytesstudent och ska bo där i 10 månader så har som sagt lovat att hålla henne uppdaterad. Så ja, ehm, får väl försöka hålla det löftet... 
 
Här är en väldigt irrelevant bild på en fisk. En söt fisk.
 
Fick förresten världens sötaste mail från Joy Malou (http://nicolinda.blogg.se/) åh, kärlek på dig! ♥ Besök hennes blogg!

RSS 2.0