SÖNDAG 2013.03.25 / 18:21


En bra fråga

Finns det verkligen ingenting annat att blogga om än just dessa parfymer från Victoria's Secret? Uppenbarligen inte! Tänkte bidra med ett kort i högen. De luktar faktiskt väldigt gott.
 
 
jag som lovat mig själv att aldrig blogga om någonting sånt här hehe

FREDAG 2013.03.23 / 18:12


Earth Hour

 
Sjöng på kulturhuset, kollade på Tinker Tailor Soldier Spy och ska nu mysa med två kompisar under Earth Hour. Ett bra exempel på en bra lördag.
 
Jag gillar fiskar och jag gillar lördagar så här kommer några bilder på fina fiskar.
 
 


 
Någon mer som ska släcka ner allt vid Earth Hour och vilken fisk tyckte ni var sötast? :D

TORSDAG 2013.03.22 / 21:59


Kärleksträd

 
480 m över havet låg Seoul Tower, typ Sydkoreas motsvarighet till Eiffeltornet. (SÅ HIMLA FRÄN UTSIKT, men visar foton därifrån en annan dag.)  Tänkte bara visa några foton som jag plåtade (coolt ord) på alla dessa hänglås som hängde i massor vid Seoul Tower. Typ som Pont de l'Archeveche i Paris (googla om ni inte vet vad det är) där man också "låser fast kärleken" fast på en bro.
 
Den stora frågan återstår: VAD STÅR DET???? 
 

ONSDAG 2013.03.21 / 20:40


Bränna pengar i Seoul


VANS - snorbilliga, dock är de typ ett halvnummer för stora så kan inte ha dem utan strumpor. Snyft. Får försöka leva med det. Gråter en skvätt.
 

SOVTRÖJOR - från UNIQLO. Asbra basickläder. Om ni åker utomlands, kolla efter en UNIQLO och ta en titt och se om ni hittar några baskläder. Alltid bra att ha.
 
Handkräm - Köpte de nog mest för att de var söta... ehe.
 
Och ja, jag köpte mer, men är det verkligen såååå intressant att läsa om vad jag slösat mina pengar på? 
Lite hjärntvättad av detta konsumentsamhälle vi lever i...

LÖRDAG 2013.03.17 / 18:00


Spaghetti

Min coola vän Elina svängde förbi och visade upp sin nygjorda tatuering. Det är hennes stjärntecken (VÅGEN). Så fin. 
 
Och det här har egentligen ingenting alls att göra med helgen men folk brukar gilla foton som har något med Starbucks att göra SÅ VARSÅGOD!

LÖRDAG 2013.03.17 / 17:49


Ooops

JAG LOVAR ATT JAG INTE SKA LÄGGA UPP FLER SÅNA HÄR TRÅKIGA BILDER/INLÄGG 
Men poängen av detta inlägg är att jag (kanske ni också) borde städa oftare och att när man städar hittar man alltid roliga grejer. Tack för mig och ha en fortsatt trevlig dag!vet inte hur detta gick till liksom ojsan

TORSDAG 2013.03.08 / 20:42


En liten punktlista på random saker ang Seoul

• k-pop spelades i varenda affär typ denna http://www.youtube.com/watch?v=vhxjEXDAy6s men hörde faktiskt i princip One Directions hela album i en affär... hehehe.
 
• när man svarade att man kom från Sverige förväntade man sig att dom skulle svara något i stil med "what is dat" eller "oohhh switzerland!!! good chocolate ;)))" men dom svarade istället "I love Ibrahimovic!" awww
 
• en snubbe sa "jag kan ett ord på svenska!" och jag tänkte förstås att han skulle säga typ "tack så mycket" eller något liknande men så klämmer han ur sig "OMTANKE!" det var väldigt härligt.
 
 
 • till skillnad från Sverige där det känns som att hela befolkningen har Converse (JAG GILLAR CONVERSE, DET HÄR ÄR INGEN FÖROLÄMPNING) så hade majoriteten New Balance skor. Alltså den här punkten var väldigt random.
 
• JAG SÅG INTE ENDA MCDONALDS??? däremot massa Burger King, Starbucks i vartenda hörn typ, Dunkin Dounts och Baskin Robbins! Basically, en hipster-tumblr-weheartit-kallar-sig-själv-fotograf-människas drömställe.
 
• någon som brukade titta på Chowder(som också är en maträtt) när dom var yngre (kanske någon fortfarande gör det)? I alla fall, en av Koreas mest kända rätter är Kimchi som en karaktär i Chowder heter (det var faktiskt min mamma som påpekade det OKEJ) DET ÄR TYP STARKA GRÖNSAKER DET VAR INTE SÅ JÄTTEGOTT 
 
 
• det är världens tredje största storstadsområde med 25 miljoner invånare... tydligen. Verkar ganska rimligt med tanke på att man inte såg slutet på staden när man tittade ut över den.
 
• vad ska jag skriva här då???? typ att alla ungdomar ser ut att vara med i ett k-pop band? hehe.
 
• läser någon verkligen fortfarande? well okej... när dom ska äta äter alla från allas tallrikar i stort sett. och dom äter med pinnar om någon undrade! vi fick hjälp av en pratglad koreanska att hitta en resturang och plötsligt satt vi på en resturang där vi egentligen inte hade någon aning om vad vi åt och dom kunde inte engelska. Pinnar och en sked var det man fick äta med och dom skrattade när vi frågade om coca-cola, haha åh. 
 
 titta vilken söt gubbe i hörnet ♥♥
 

TISDAG 2013.03.06 / 19:24


city of k-pop

ok nu var det ju ett brabrabra tag sen jag egentligen kom hem från seoul (förra veckan var jättelänge sen)
och jag fotade slut på ett minneskort på 16gb (usch då!!!!) men som vanligt känns det som att typ ett kort blev bra och det var på något helt irrelevant. men ska titta igenom och se om någonting är bloggvänligt. 
 
 nåja. efter att ha suttit och väntat i ett flertal timmar och sen suttit stilla som packad majs tio timmar satt vi plötsligt på en buss i sydkorea. det kändes väldigt orealistiskt.
om någon frågar vad det står här säger jag bara "ching chong potato" för jag har inte den blekaste
 
alltså herregud så skdjfskdjfh sött!!! massa fina klistermärken! det är alltså fönstret på en bil om någon undrade.
 
massa hus långt borta och lyktstolpe
 
ALLTSÅ vårt hotell hade ju typ världens snyggaste namn seriöst (HAHAHAHA)
 
en söt gata vi gick förbi varje dag *_* ursäkta mig MEN JAG ÄLSKAR SÅNA HÄR GATOR ÅÅÅH så fint
 
okej det var allt för denna gång, vi ses om 700 år när jag plötsligt bestämmer mig för att blogga! ♥♥♥

RSS 2.0